Masinute electrice 12V

Afiseaza: 1-48 din 91 produse

 Filtre

Oferta noastră de masinute electrice de 12V de la Karlatoys este perfectă pentru copiii care își doresc să experimenteze plăcerea condusului într-un mod sigur și distractiv. Iată câteva specificații importante ale acestor modele:

  1. Construcție durabilă: Masinutele electrice sunt realizate din plastic dur, de înaltă calitate, asigurând siguranța și durabilitatea vehiculului pentru copilul dvs.

  2. Alimentare: Aceste modele sunt echipate cu doi acumulatori de 12V, care alimentează cele două motoare montate pe roțile din spate ale mașinii. Această configurație oferă suficientă putere pentru a propulsa masinuta și pentru a oferi o plimbare distractivă.

  3. Viteză ajustabilă: Copiii se pot bucura de plimbări cu două trepte de viteză, de obicei de 3 km/h și respectiv 5 km/h, oferindu-le o experiență adaptată nivelului lor de confort și abilități.

  4. Telecomandă pentru părinți: Multe modele sunt dotate cu telecomandă, permițând părinților să preia controlul mașinii sau să o ghideze în mod constant, în cazul în care este necesară intervenția.

  5. Siguranță: Masinutele electrice de 12V sunt echipate cu centuri de siguranță pentru copii, asigurând că micuțul dvs. este protejat în timpul plimbărilor.

  6. Confortul: Rotile de cauciuc asigură o plimbare lină și confortabilă pentru copil, în timp ce scaunul ergonomic oferă sprijin și confort în timpul condusului.

Achiziționând produsele noastre de la Karlatoys, vă puteți bucura de oferte și reduceri de preț la masinutele electrice de 12V, oferindu-i copilului dvs. o experiență de condus distractivă și captivantă.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!