Balansoare /Scaune Bebe

Afiseaza: 1-34 din 34 produse

 Filtre
Balansoarul TotCraft pentru îngrijirea bebelușului este un balansoar foarte unic pentru sugari și copii care are multe caracteristici unice.
Scaunul este cu o funcție de vibrație liniștitoare care îi lasă pe copii să se simtă atât de relaxați.
(Funcția activată cu voce D): când copilul plânge, scaunul îl va simți și reda automat muzică și lumină. (A.music): Băiat dulce, lăsați copilul să se simtă confortabil. Volumul poate fi controlat
(Mod de alăptare): Bebelușul se trezește brusc, balansoarul va liniști automat muzica și iluminarea.
Standurile rabatabile pentru alimentare sau fixare extind cadrul până la poziția superioară pentru scaunul basculant sau staționar.
Scaunul este complet reglabil: unghiul este reglabil, înclinarea este plană, pentru un confort maxim; materialul este, de asemenea, ușor de îndepărtat și lavabil la mașină.
Caracteristici noi de îngrijire vocală: 3 opțiuni de mod, funcții de confort, mod de joc și mod de îngrijire. Muzica îți poate mângâia copilul.
Funcție de lumină și vibrație de ritm: structură ușor de depozitat; pandantiv drăguț. Lampa de masă mică poate fi rotită sau îndepărtată cu 90 de grade. Este convenabil ca mama să țină copilul înăuntru și afară.
Portabil: depozitare portabilă, poate fi pliată, poate fi plasată în mașină, grădină, restaurant etc., pentru a crea un mediu confortabil pentru copil.
Centura de siguranță în 3 puncte: Încuietorul este testat, sigur și fiabil, prevenind eficient alunecarea copilului

Suport clienti 9:00-15:00 L - V

0770642341 contact@karlatoys.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!