Cuburi de construit - lego -cuburi lemn

Afiseaza: 1-48 din 131 produse

 Filtre
Cuburi de construit -Cuburi din lemn de contruit - Cuburi Tip Lego de la Karlatoys au urmatoarele benefcii:
Beneficii fizice: blocurile de jucarie consolidează forta în degetele si mâinile unui copil si imbunatatesccoordonarea ochi-mână. De asemenea, ajută educatia copiilor in diferite forme.
Beneficii sociale: joc cu cuburi de construit ii incurajeaza pe copii cu care isi fac prieteni si sa coopereze si sa adere la una dintre primele experiente pe care un copil le joaca cu alții. Blocurile de construit arat un beneficiu pentru copii, deoarece incurajează interactiunea si imaginatia. Creativitatea poate fi o actiune combinata, care este importanta pentru jocul social.
Beneficii intelectuale: copiii isi pot dezvolta vocabularul in timp ce invata ss descrie dimensiuni, forme si pozitii. Abilitatile sunt matematice sunt dezvoltate prin procesul de grup, adaugate si scadere, in special cu blocuri standardizate, cum ar fi blocurile de unitati. Experientele cu gravitatia, echilibrul si geometria invatat din cuburile de construit  ofera, de asemenea, stimularea intelectuala.
Beneficii creative: stimuleaza creativ facand-si propriile modele cu constructii. 
Abilitati lingvistice: atunci cand copiii se angajeaza în jocuri obisnuite, vor dezvolta abilitati lingvistice mai bune.

Suport clienti 9:00-15:00 L - V

0770642341 contact@karlatoys.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!