Patuturi copii

Afiseaza: 1-21 din 21 produse

 Filtre

Patuturi copii pentru un somn odihnitor de la Karlatoys


Patutul de copii trebuie sa fie locul perfect de odihna al bebelusului, de accea va propunem o gama variata de patuturi, in conformitate cu normele europene de siguranta. 

Patuturile pentru copii, fie ca sunt traditionale sau moderne, sunt cea mai buna alegere atat din punct de vedere estetic cat si util.

Cel mai important criteriu pe baza caruia va recomandam sa alegeti un patut este pe baza varstei celui mic, apoi dupa utilitate, functionalitati etc. Spunem acest lucru deoarece confortul celui mic este foarte important, acesta petrecand cele mai multe ore dintr-o zi, mai ales cand este mic, in patut.
 

Cum alegem un patut de copii


In primul rand ar trebui sa verificati ca toate colturile patutului sa aiba marginile netede, pentru a micsora posibilitatea unui acceident, fie el si minor.

Partile componente ale patutului trebuie sa fie cat mai stabile, fara parti care pot rani in vreun fel bebele in cazul detasarii lor.

Gratiile trebuie sa fie cat mai rezistente si sa aiba o distanta intre ele de maxim 4,5-5 cm. Vopseaua folosita la patut trebuie sa fie omologata si fara plumb, sau sa fie lac ecologic sau lac pe baza de apa.

De asemenea, este important ca salteaua achizitionata sa fie de aceeasi marime cu rama patutului.

Cuvinte cheie: paturi copii, patuturi copii, pret patut copii, patut atasabil, separeu pentru copii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!