Set scule - Truse doctor copii ( 3 ani +)

Afiseaza: 1-48 din 95 produse

 Filtre

La Karlatoys, veți găsi o gamă largă de seturi de rol interactive, distractive și educative pentru copii, care îi ajută să exploreze diferitele roluri și să-și dezvolte creativitatea și abilitățile sociale. Iată câteva exemple de seturi disponibile:

  1. Seturi de scule pentru copii: Aceste seturi imită uneltele și echipamentele utilizate în lucrările de construcții sau în alte activități practice. Copiii pot să învețe despre diverse instrumente și să își dezvolte abilitățile de asamblare și construcție.

  2. Seturi de doctor pentru copii: Acestea includ echipamente medicale de jucărie, cum ar fi stetoscoape, termometre, seringi de jucărie și alte accesorii necesare pentru a interpreta rolul unui medic sau asistent medical. Aceste seturi pot fi utile pentru a le arăta copiilor importanța îngrijirii sănătății și a încuraja empatia față de cei din jur.

  3. Bănci de scule pentru copii: Aceste seturi permit copiilor să se simtă ca niște adevărați mesteri. Împreună cu uneltele de jucărie și materialele incluse, ei pot să construiască și să repare diferite obiecte, ceea ce îi ajută să învețe despre procesul de lucru cu lemnul sau alte materiale.

  4. Trolere cu scule sau trolere de doctor: Acestea sunt seturi de rol portabile, care includ o varietate de accesorii tematice. Copiii pot să-și ia trolerele cu ei în călătorii sau să le folosească pentru a interpreta diferite roluri oriunde s-ar afla.

Toate aceste seturi de rol sunt concepute pentru a fi distractive și educative, oferind copiilor oportunități de joc creativ și explorare a diferitelor roluri și profesii. La Karlatoys, veți găsi modele variate, potrivite pentru diferite vârste și interese ale copiilor.

 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!