Papusi -Casute- Masute infrumusetare ( 3 ani +)

Afiseaza: 1-48 din 232 produse

 Filtre

La Karlatoys, avem o selecție variată de păpuși, oglinzi pentru fetițe și case de păpuși pentru a stimula imaginația și creativitatea micuțelor voastre. Iată mai multe detalii despre aceste produse:

Păpuși Bebeluși: Păpușile bebeluși sunt adorabile și realiste, fiind ideale pentru a stimula jocurile de rol și îngrijirea. Acestea vin în diferite modele și dimensiuni, fiecare cu propriul său stil și caracteristici.

Păpuși Copii: Păpușile copii sunt perfecte pentru a încuraja jocurile de rol și interacțiunea socială. Acestea pot fi îmbrăcate în diferite ținute și pot avea accesorii care le completează personalitatea.

Dressinguri pentru Fetite: Dressingurile pentru fetițe sunt seturi complete care includ o masă de machiaj, un scaun și o oglindă. Acestea sunt concepute pentru a oferi micuțelor un spațiu propriu pentru a se juca cu machiajul și pentru a-și dezvolta abilitățile creative.

Masuțe de Înfrumusețare: Masuțele de înfrumusețare sunt perfecte pentru a oferi fetițelor o experiență de înfrumusețare ca la salon chiar acasă. Acestea pot include tot ce este necesar pentru o sesiune de machiaj sau coafură distractivă.

Oglinzi pentru Fetite: Oglinzile pentru fetițe sunt ideale pentru a completa dressingurile sau pentru a fi folosite separat. Acestea pot fi decorate în culori și modele vesele, adăugând un element de distracție și stil în camera micuței voastre.

Case de Păpuși: Casele de păpuși sunt o modalitate minunată pentru copii de a-și crea propriul mic univers de jocuri și povești. Acestea pot fi mobilate și decorate în diferite moduri pentru a stimula imaginația și creativitatea.

Indiferent de preferințele și interesele micuței tale, vei găsi la Karlatoys o gamă largă de păpuși, oglinzi și case de păpuși pentru a completa experiența lor de jocuri și aventuri.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!