Jocuri puzzle( 2 ani +)

Afiseaza: 1-48 din 369 produse

 Filtre
Sait -ul Karlatoys va pune la dispozitie o multime de jocuri puzle , din lemn si nu numai !
Puzzle-urile sunt o modalitate foarte bună de a ajuta funcționarea creierului în mod corespunzător mai târziu în viață, dar ce beneficii au pentru copiii mici? Am întâlnit câteva fapte cheie pentru a dovedi că puzzle-urile sunt jocuriile  perfecte ale creierului , indiferent de vârsta .
Concepte și abilități de bază
Un puzzle îi învață pe copiii mici despre conceptul de "întreg" și că fiecare piesă este o fracțiune din imaginea mai mare. De asemenea, ajută la dezvoltarea abilităților de bază, cum ar fi recunoașterea formei, concentrarea, stabilirea obiectivelor, răbdarea și un sentiment de realizare, care vor sta la dispoziția copiilor în școală.

Abilități fizice

Puzzle-urile ajută la dezvoltarea coordonării ochilor mâini și a abilităților motorii fine datorită naturii precise a potrivirii fiecărei piese exact. Unele corelații se pot vedea în capacitatea unui copil de a-și completa puzzle-urile și abilitățile de scris de mână, deoarece trebuie să lucreze cu atenție.

Rezolvarea problemelor

Gândirea critică, judecata, abilitățile vizual-perceptuale și memoria sunt testate cu un puzzle. Există o singură modalitate de a completa un puzzle și nu poate fi înșelat. Copiii vor afla că timpul lor se îmbunătățește cu fiecare puzzle, pe măsură ce încep să se gândească mai logic și să dezvolte tactici.

Lucru in echipa

Uneori, copiii vor lua provocarea unui puzzle mai mare cu un prieten. Un copil ar putea fi responsabil de găsirea marginilor exterioare, în timp ce altul se concentrează asupra unui element din interiorul său - comunicarea și lucrul împreună sunt cheia finalizării puzzle-ului.

Suport clienti 9:00-15:00 L - V

0770642341 contact@karlatoys.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!