Jocuri puzzle( 2 ani +)

Afiseaza: 1-48 din 379 produse

 Filtre

Este adevărat că puzzle-urile sunt jocuri excelente pentru creier, indiferent de vârsta copiilor. Iată mai multe detalii despre beneficiile acestora:

  1. Dezvoltarea abilităților de bază: Puzzle-urile învață copiii conceptul de "întreg" și îi ajută să înțeleagă că fiecare piesă contribuie la imaginea completă. Acestea stimulează recunoașterea formelor, concentrarea, stabilirea obiectivelor, răbdarea și un sentiment de realizare.

  2. Dezvoltarea abilităților motorii fine: Asamblarea puzzle-urilor necesită o coordonare precisă a ochi-mână și dezvoltă abilitățile motorii fine, care sunt esențiale pentru activități precum scrisul și alte sarcini detaliate.

  3. Rezolvarea problemelor: Puzzle-urile testează gândirea critică, judecata, abilitățile vizual-perceptive și memoria. Fiecare puzzle are o singură soluție corectă, ceea ce îi învață pe copii să gândească logic și să dezvolte tactici pentru rezolvare.

  4. Lucrul în echipă: Uneori, copiii pot aborda împreună un puzzle mai mare, ceea ce îi învață să comunice și să lucreze împreună. Aceasta îi ajută să înțeleagă importanța colaborării și a comunicării în atingerea unui obiectiv comun.

Indiferent de vârstă, puzzle-urile sunt o modalitate distractivă și educativă de a-și petrece timpul și de a-și dezvolta abilitățile cognitive și sociale. La Karlatoys, găsiți o varietate de puzzle-uri potrivite pentru toate vârstele și nivelurile de dezvoltare.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!