icon Karlatoys Jucarii din Lemn

Karlatoys Jucarii din Lemn

Jucarii din lemn pentru copii


Jucariile din lemn sunt jucarii clasice si jucarii traditionale, care nu au nevoie de baterii, ci functioneaza 100% cu imaginatia copiilor. Va oferim mai multe motive pentru care merita sa cumparati copilului dumneavoastra jucarii din lemn.
 

Jucăriile din lemn sunt stabile


Lemnul este un material durabil. Este nevoie de mai mult decât greutatea copiilor mici pentru a distruge jucăriile din lemn. În comparație cu jucăriile din plastic sau cu jucăriile din alte materiale, lemnul este foarte stabil și se rupe foarte rar.

Acest lucru se datorează în parte faptului că multe jucării din lemn sunt fabricate manual. Acest lucru ajută jucăriile să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate și, cu puțină grijă, jucăria poate deveni o moștenire a familiei.

În plus: jucăriile din lemn nu sunt doar mai stabile, dar și mai sigure. Există mai puține bucăți mici care se pot rupe, ceea ce reduce riscul de rănire a copiilor și riscul unor mici bucăți care pot fi înghițite.

 

Jucăriile din lemn inspiră imaginatia celor mici


Jucăriile din lemn sunt simple. Nu au sunete care să nu mai funcționeze și nici nu au efecte de lumină intermitentă. În loc să supraîncărcați simțurile copilului cu zgomote și lumini, copilul trebuie să folosească propriul simț al fanteziei pentru a juca. Ce inseamna asta? Înseamnă că copilul are nevoie de intelectul și imaginația în timp ce se joacă și nu va fi ocupat pasiv de informații.

Acest tip de angajare este important pentru dezvoltarea creativă, socială, emoțională și verbală a unui copil. Competențele lor de gândire și argumentare sunt, de asemenea, consolidate în timpul jocului plin de fantezie.

 

Jucăriile din lemn sunt durabile


Doriti o gospodărie mai ecologică? Puteți începe cu jucăriile copilului dvs. și, în același timp, vă învățați copilul să fie responsabil în mod ecologic într-un mod conversativ și jucăuș.

Cele mai multe jucării din lemn sunt fabricate utilizând metode forestiere durabile și copaci cu creștere rapidă. Dacă doriți să vă asigurați că jucăriile din lemn nu sunt făcute cu metode exploatatoare sau materiale din pădurile tropicale, ar trebui să căutați sigiliul de la FSC (Forest Stewardship Council). FSC promovează și garantează cultivarea responsabilă, economică și ecologică a pădurilor.

 

Jucăriile din lemn pregătesc abilitățile motorii fine


Fie că este vorba de coordonare, luare a deciziilor, flexibilitate sau propriul sentiment de echilibru: jucăriile din lemn pot ajuta dezvoltarea copiluui.

De exemplu, dacă copilul dvs. construiește un turn dintr-o grămadă de blocuri de lemn, este nevoie de dexteritate. Copilul tău trebuie să găsească o modalitate de a stivui blocurile de lemn, astfel încât să nu coboare sau să prăbușească turnul. Aceasta pregătește abilitățile motorii fine, îmbunătățește coerența și coordonarea lor.

Chiar și mașinile de jucărie realizate din lemn au un efect similar. Aceste jucării sunt mai grele decât altele. Copilul dumneavoastră trebuie să depună eforturi mai mari pentru a face ca roțile să se rotească, de exemplu. Aceasta este și o pregătire pentru coordonare și forță. Copilul dumneavoastră va învăța să folosească doar cantitatea potrivită de presiune și energie pentru a face ca mașina să se miște și să meargă la viteza dorită.

 

Lemnul face copiii fericiți


În prezent, mulți copii petrec ore întregi cu telefonul smartphone sau în fața unui PC. Acest lucru nu numai că le înăbușă intelectul, ci și le depășește pe creierul lor tânăr - mulți părinți puteau să scrie romane întregi despre schimbările de dispoziție și răutatea copiilor lor din cauza lor.

Dar lemnul are un remediu. Timpul de joc creativ și interactiv, cu jucării din lemn, se calmează și face copiii fericiți. Copilul dumneavoastră se poate relaxa și este pur și simplu singur cu propriile gânduri - fără a fi expus la  efecte speciale și lumini intermitente  găsite atât de des cu alte jucării sau aplicații smartphone.

 

Jucăriile din lemn sunt mai ieftine


Jucăriile din lemn sunt într-adevăr mai ieftine - deoarece durează mult mai mult pentru a face din jucării mai ieftine jucării din alte materiale. În loc să trebuiască să cumpere aceeași jucărie de zece ori, o jucărie din lemn poate supraviețui până la un deceniu. Asta înseamnă că prețul mai mare merită pe termen lung!

Prin urmare, jucăriile din lemn au multe avantaje. Cel mai important, jucăriile din lemn vă pot învăța copiii multe lucruri pe care alte jucării pur și simplu nu le pot face. Jucăriile din lemn sunt clasice și în prezent se confruntă cu o renaștere - pentru că vă pot ține copilul ocupat cu ore educative, pline de fantezie și distracție.


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!