Joc de Numere Sequence Numbers

46,00 Lei
Joc de numere  Sequence Numbers
Jocul de numere de pe seria Numbers vă permite să vă testați abilitățile de matematică folosind ecuații simple de extragere și scădere. Numărul de cărți de joc ale secvențelor de numere se păstrează în ecuații, în timp ce jocul de bord deține răspunsurile.

Atentie:

Imaginile produselor comercializate sunt cu titlu de prezentare.

Stoc epuizat

Durata de livrare: 72 ORE

Cod Produs: 718 Ai nevoie de ajutor? 0770642341
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Joc de numere  Sequence Numbers
Jocul de numere de pe seria Numbers vă permite să vă testați abilitățile de matematică folosind ecuații simple de extragere și scădere. Numărul de cărți de joc ale secvențelor de numere se păstrează în ecuații, în timp ce jocul de bord deține răspunsurile. Când se folosește o ecuație, un cip de joc este plasat pe pătratul corespunzător al jocului de bord. Când un jucător obține cinci jetoane la rând, are o secvență. Grupurile de numere sunt colorate pentru a ajuta la recunoașterea numărului.
Numărătoarea secvențelor Numerele de joc folosesc ecuații de adăugare și scădere pentru învățarea matematică într-un mod distractiv. Nu uitați să verificați instrucțiunile noastre despre cum să jucați. Secventa numere este un joc minunat pentru copiii mai mici, precum și întreaga familie. Încercați să jucați numere de secvențe astăzi.Jucători: 2 - 6 jucători. Până la 3 jucători pot juca în mod individual. Mai mult de 3 jucători trebuie să fie în echipe.
ECHIPAMENTE: Placi de joc, carti de joc, chips-uri de joc, instructiuni de joc. Când joacă doi jucători sau două echipe, utilizați doar două seturi de jetoane. Trei seturi de jetoane sunt folosite numai atunci când există un al treilea jucător sau oa treia echipă.
SEQUENCE: O serie de cinci cipuri de aceeasi culoare, fie in sus, fie in jos, peste sau in diagonal pe suprafata de joc. NOTĂ: Jocul trebuie să fie jucat cu partea "NUM6ERS" a jetoanelor orientate în sus, partea "Bumpy" îndreptată în jos. Când a fost stabilită o Secvență, aceste cipuri trebuie să fie transformate în partea "Bumpy" a cipului. Acest lucru indică tuturor jucătorilor faptul că a apărut o secvență și nu poate fi deranjată.

SPAȚIILE GRATUITE: Există un spațiu liber în cele patru colțuri ale tabloului de joc. Orice jucător le poate folosi ca și cum chipul lor de culoare se află în colț. Când folosiți un colț, doar patru dintre cipurile dvs. sunt necesare pentru a finaliza o secvență. Mai mult de un jucător poate folosi același colț ca parte a unei Secvențe.

OBIECTUL JOCULUI: Pentru 2-3 jucători: Un jucător sau o echipă trebuie să înscrie o SEQUENCE înainte de adversarii lor. Pentru 4-6 jucători: Un jucător sau o echipă trebuie să înscrie două SEQUENCES în fața adversarilor lor.

SETUP: Plasați bordul jocului pe o suprafață plană, cu suficient spațiu în jurul plăcii de joc pentru plasarea pachetului de cărți, chips-uri și aruncate înapoi înapoi pentru fiecare jucător.
Pentru 2 echipe: Jucătorii echipei trebuie împărțiți în două echipe. Membrii echipei trebuie să-și alterneze pozițiile fizice cu adversarii din jurul jocului.
Pentru 3 echipe: Jucătorii echipei trebuie să se împartă uniform în trei echipe. Membrii echipei trebuie să-și alterneze poziția fizică la fiecare al treilea jucător în jurul suprafeței de joc. Dealerul ar trebui să amestece cărțile și să distribuie același număr de cărți fiecărui jucător (a se vedea tabelul de mai jos pentru numărul corect de cărți care urmează să fie împărțite). Asigurați-vă că toți membrii unei echipe folosesc aceleași cipuri de culoare.

NUMĂRUL DE CARDURI DEALTAȚI FIECARE PLAYER: Pentru 2-3 jucători: câte 5 cărți fiecare; Pentru 4-6 jucători: câte 4 cărți fiecare

PLAY: Începând cu jucătorul din stânga dealerului și deplasându-se în direcția acelor de ceasornic, el selectează de la mâna lor o carte de alegere și o plasează cu fața în sus într-o grămadă de jucători (jucătorii ar trebui să înceapă propria grămadă de aruncări în față dintre ele vizibile pentru toți ceilalți jucători) și apoi plasează una dintre chipsurile lor pe numărul corect de pe tabla de joc care răspunde la echivalență pe acea carte. Există două câte un număr pe tabla de joc. Un jucător poate juca în orice spațiu, atâta timp cât nu este deja acoperit de un alt chip. Odată ce un cip a fost jucat, acesta nu poate fi eliminat de un adversar, cu excepția cazului în care se folosește un card "Minus", după cum se explică mai jos.
CARDURI "PLUS" și "MINUS": Există 2 cărți "Plus" și 2 "Minus" în pachetul de cărți. Pentru a reda o placă "Plus", plasați-o pe grămada dvs. de aruncare și plasați unul dintre jetoanele dvs. pe orice spațiu deschis din tabla de joc. Pentru a juca un card "Minus", plasați-l pe grămada dvs. de aruncări și eliminați oricare dintre cipurile adversarului de pe tabla de joc. Asta îți termină rândul. Nu poți plasa unul dintre jetoanele tale în acel spațiu în timpul acestui rând. Nu puteți elimina un cip de adversar care face deja parte dintr-o SEQUENCE completat. Odată ce un SEQUENCE este realizat de un jucător sau de o echipă, nu poate fi rupt.
DEAD CARD: Dacă dețineți o carte în mână, care nu are un spațiu deschis pe bord, deoarece ambele spații care reprezintă acea carte sunt acoperite de un cip, dețineți o DEAD CARD și o puteți activa pentru o nouă carte . Când este la rândul tău, plasați cartela nepermisă pe teancul de aruncare, anunțați că întoarceți un card mort și luați o carte de înlocuire (câte o carte pe rând). Apoi continuați să vă jucați rândul normal.
PIERDEREA CARDULUI: Odată ce ați luat turnul și plasați cipul pe placa de joc, trebuie să luați o carte din pachetul de tragere. Dacă nu reușiți să luați o carte înainte ca următorul jucător să facă o mutare și să-și ia cartea, pierdeți dreptul de a lua o carte și trebuie să terminați jocul cu mai puține cărți decât ceilalți jucători - un dezavantaj.
TABLE TALK: Nu trebuie să existe membrii echipei de discuții sau de coaching. Dacă un coechipier spune ceva care avertizează un coleg de echipă asupra faptului că sunt pe punctul de a face ceva ce nu trebuie, fiecare membru al acelei echipe trebuie să-și piardă o carte de alegere din mână plasând-o pe grămada lor. Atunci când pachetul de tragere devine epuizat în timpul jocului, toate piloții aruncați sunt amestecați pentru a crea un nou pachet de tragere. Jocul continuă în direcția acelor de ceasornic până când un jucător sau o echipă înregistrează numărul necesar de SEQUENCES, moment în care acel jucător sau echipă câștigă jocul. Dacă jucați jocul care necesită două SEQUENȚE pentru a câștiga, puteți folosi oricare dintre cipurile de la prima ta SEQUENCE ca parte a celui de-al doilea.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 9:00-15:00 L - V

0770642341 contact@karlatoys.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!