Joc pentru Copii SEQUENCE

Karlatoys
48,00 Lei
Joc pentru copii  SEQUENCE
Joacă un card din mâna ta, plasați chipul pe un personaj corespondent pe tablă ... Când aveți 4 la rând, este o SEQUENCE și câștigați! Utilizați un card UNICORN pentru a plasa cipul oriunde. Îndepărtați cipul adversarului cu un card DRAGON. Distrează-te cu prietenii care joacă SEQUENCE® pentru copii.

Atentie:

Imaginile produselor comercializate sunt cu titlu de prezentare.

Stoc epuizat

Durata de livrare: 72 ORE

Cod Produs: 719 Ai nevoie de ajutor? 0770642341
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Joc pentru copii  SEQUENCE
Joacă un card din mâna ta, plasați chipul pe un personaj corespondent pe tablă ... Când aveți 4 la rând, este o SEQUENCE și câștigați! Utilizați un card UNICORN pentru a plasa cipul oriunde. Îndepărtați cipul adversarului cu un card DRAGON. Distrează-te cu prietenii care joacă SEQUENCE® pentru copii.
SEQUENCE: o serie conectată de 4 chipuri de aceeași culoare într-o linie dreaptă, fie în sus, fie în jos, peste sau diagonală pe tabla de joc.

GAME SET-UP: Plasați bordul în centrul zonei de joc. Fiecare jucător alege un set colorat de jetoane și le plasează într-o grămadă de lângă ele. Un jucător împușcă cărțile și aranjează câte 3 cărți, câte unul câte unul și cu fața în jos, către fiecare jucător. Fiecare jucător se poate uita la cărțile sale proprii. Cartele rămase sunt plasate cu fața în jos într-o grămadă undeva lângă placă și sunt folosite ca DRAW DECK.

PLAY GAME: Începând cu jucătorul din stânga dealer-ului și deplasându-se în direcția acelor de ceasornic, acel jucător selectează de la mâna lor o carte la alegere și o plasează cu fața în sus pe grămada lor (fiecare jucător ar trebui să înceapă o grămadă de aruncări în față dintre ele vizibile pentru toți ceilalți jucători) și apoi plasează unul dintre jetoanele lor pe cardul de potrivire de pe tabla de joc. Jucătorul trebuie apoi să tragă o singură carte din partea de sus a pachetului de tragere și rândurile sale se termină. Amintiți-vă: întotdeauna trebuie să aveți 3 cărți în mână la sfârșitul rândului.

Fiecare carte este ilustrată de două ori pe tabla de joc. Un jucător poate juca pe oricare dintre spațiile de card, atâta timp cât nu este deja acoperit de un alt chip colorat. Dacă aveți o cartelă care nu are un spațiu deschis de potrivire pe placa de joc, plasați acea carte pe grămada dvs. de aruncare, trageți o nouă carte din pachetul de tragere, apoi jucați rândul său normal. Odată ce un cip a fost jucat, acesta nu poate fi eliminat de un adversar, cu excepția cazului în care utilizați un card Dragon. Nu există cărți Unicorn sau Dragon pe placa de joc.

DRAGON CARDS: Există 2 cărți Dragon în pachetul de cărți. Pentru a juca un card Dragon, plasați-l pe masa dvs. de aruncare și eliminați unul dintre jetoanele adversarilor de pe tabla de joc. Asta îți termină rândul. Nu poți plasa unul dintre jetoanele tale în acel spațiu în timpul acestui rând.
UNICORN CARDS: Există 2 carduri Unicorn în pachetul de cărți. Pentru a reda o cartelă Unicorn, plasați-o pe grămada dvs. de aruncare și plasați unul dintre jetoanele dvs. pe orice spațiu deschis pe placa de joc. Asta îți termină rândul.
SPACE GRATUIT: Sunt cipuri imprimate pe cele patru colțuri ale jocului. Acestea sunt spații libere. Orice jucător poate folosi aceste spații ca și cum chipul propriu colorat se află pe acel spațiu. Când folosiți un colț, sunt necesare doar 3 cipuri colorate pentru a finaliza o secvență. Mai mult de un jucător poate folosi același colț ca parte a Secvenței lor. În aceste spații nu sunt plasate jetoane.
Atunci când pachetul de tragere devine epuizat în timpul jocului, toate piloții aruncați sunt amestecați pentru a crea un nou pachet de tragere.
Jocul continuă în direcția acelor de ceasornic până când un jucător primește 4 jetoane în rând, moment în care acel jucător câștigă jocul.
Vârsta recomandată: 3 +
Jucători: 2-4
Timp de redare: 10-20 de minute
Include: Placă de joc pliabilă, 42 de cărți de joc, 21 din fiecare - roșii, galben, albastru, chips-uri verzi, instrucțiuni.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!