Kit Solar pentru Copii 14 in 1 Robot

Karlatoys
79,00 Lei
Aflați mai multe despre tehnologia pivotantă alimentată cu energie solară în timp ce faceți 14 prieteni robo-prieteni!
 • Robot de mișcare, de rulare și de înot.

Atentie:

Imaginile produselor comercializate sunt cu titlu de prezentare.

Stoc epuizat

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Cod Produs: 610viv Ai nevoie de ajutor? 0770642341
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Review-uri (0)
 • Kit solar pentru copii 14 in 1 Robot

 • Aflați mai multe despre tehnologia pivotantă alimentată cu energie solară în timp ce faceți 14 prieteni robo-prieteni!

 • Robot de mișcare, de rulare și de înot.

 • Procesul și creațiile educă și fascinează mintea! Începeți cu primul nivel de construcție a robotului de bază și creați creaturi prostești care se mișcă în jurul mesei.

 •  Instrucțiunile extrem de detaliate cu 190 de piese ușor de realizat împreună fac construirea și învățarea ușoară pentru toți.

 • Energia alternativă este viitorul ingineriei.

 • Ce timp mai bun pentru a face copiii să învețe elementele de bază ale tehnologiilor solare decât acum, cu un set constructor de robot solar de 14 în 1!

 • Soarele este o masă de gaz incandescent și chiar vrea să propulseze roboți. Bine pentru noi toți că roboții sunt unul dintre lucrurile pe care le place să construim cel mai mult! Dar nu vrem să construim doar un robot - vrem să putem construi diferite tipuri de roboți. De aceea ne place foarte mult acest Kit de Robot Solar 14-in-1. Fiecare robot solar de 14-în-1 este încărcat cu piese puțin pe care le sortați în geanta de siguranță (furnizate cu etichetă) (pentru o recuperare ușoară în timpul construcției). Apoi, construiți caseta de unitate și "capul" robotului (bitul cu celula solară). În jurul acestei cutii de acționare se va atașa tot felul de piese pentru a face una dintre cele 14 roboți diferiți. Unii merg pe pământ, unii se strecoară pe pământ, iar alții se zbateau ca pe o nebunie. Kitul Solar Robot 14-in-1 este distractiv, educativ și vă va ajuta să utilizați soarele pentru a face mai mult decât să faceți doar vitamina D și să topiți oameni de zăpadă. Vă rugăm să rețineți: Înainte de a construi ceva, va trebui să separați majoritatea pieselor de spruiurile din plastic și să le arătați în saci marcate (acest kit are un sistem minunat de sortare). Doar planificați ca prima dvs. construcție să dureze ceva mai mult din cauza acestui pas pregătitor. Setul de robot solar 14-în-1 - pentru vârstele de 8 ani și peste. - Toate piesele de care aveți nevoie pentru a construi 14 roboți diferiți (unul la un moment dat) alimentați cu energie solară! -Build terenuri și boti de apă. - Cuptorul gigantic nuclear nu este inclus. - Toate piesele se fixează împreună - nu sunt necesare instrumente! -Include: peste 180 de părți, foaie de autocolant și manual de instrucțiuni ilustrate. -Dimensiuni: variază în funcție de proiect. Unitatea de acționare este de aprox. 1.5 "x 1.75" x 1.5 "(pentru referință) Kitul de robot solar de 14 în 1 nu dezamăgește cu 14 opțiuni diferite într-un singur kit ~ cu capacitatea de a construi bug-uri MOVING, bărci, câini și creaturi wheelie .

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!