Masinuta Electrica pentru copii Audi Q8 12v

Audi
1.389,00 Lei 1.289,00 Lei
Economisesti: 100,00 Lei

Această mașinuță electrică Audi Q8 oferă o experiență autentică de condus și distracție nelimitată pentru cei mici, fiind o alegere ideală pentru copiii dornici de aventură și plimbări distractive.

Culoare - model: Negru
Stoc epuizat

Durata de livrare: 2 - 3 zile lucratoare

Cod Produs: 1334-02 Ai nevoie de ajutor? 0770642341
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Masinuta Electrica pentru copii Audi Q8 12V este o alegere minunată pentru cei mici care își doresc să experimenteze plăcerea condusului. Iată mai multe detalii și specificații despre acest produs:

  • Design elegant și sportiv: Replică a SUV-ului elegant și sportiv Audi Q8, această mașinuță va atrage atenția și va oferi o experiență autentică copiilor.

  • Telecomandă pentru părinți: Oferă opțiunea de a fi condusă fie de către copil, folosind comenzile din mașină, fie de către părinți, cu ajutorul unei telecomenzi. Controlul parental permite acționarea înainte și înapoi și deplasarea volanului.

  • Uși realiste care se deschid: Detaliu realist care adaugă autenticitate experienței de condus.

  • Intrare MP3 / USB player: Mașina dispune de intrare MP3 și USB, permițând conectarea unui player MP3 sau a altor dispozitive pentru redarea muzicii preferate a copilului.

  • Luminile LED de funcționare: Luminile frontale și stopurile spate se aprind automat în momentul pornirii mașinii.

  • Sunete de claxon și muzică: Copiii se pot bucura de sunetele realiste de claxon și de muzica activată de pe volan.

  • Contor baterie: Tabloul de bord include un contor de baterie pentru a indica timpul de funcționare rămas.

  • Alte informații: Mașina este disponibilă în culorile alb, negru și roșu și este potrivită pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani. Motorul funcționează pe 2 x 12 volți, iar autonomia este de aproximativ 1-1.5 ore, necesitând un timp de încărcare de 10-12 ore. Viteza maximă este de 3-5 km/h.

Această mașinuță electrică Audi Q8 oferă o experiență autentică de condus și distracție nelimitată pentru cei mici, fiind o alegere ideală pentru copiii dornici de aventură și plimbări distractive.

 
 

Nume Articol: Masinuta Electrica pentru copii Audi Q8 12v

Varsta: + 3 ani

Imagini cu titlu de prezentare: Imagini cu titlu de prezentare. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.

Marca: Audi

Specificatii Tehnice: primul pas Treceți ansamblul furcii față prin tubul frontal al cadrului de fier al caroseriei de jos în sus, introduceți piesele ghidonului în partea expusă a tubului pătrat, acordați atenție direcției cataramei arcului furcii din față și direcției orificiului cataramei frontale, finalizați instalarea din față, așa cum se arată în figura Arată. (Dacă direcția față și spate nu se potrivesc cu figura, vă rugăm să apăsați catarama cu arc din partea din față a mașinii, trageți-o și reinstalați-o). pasul doi Introduceți portul tubului din spate al cadrului în portul potrivit al ansamblului roții din spate până când catarama arcului iese în afară pasul trei Puneți gura potrivită sub scaun pe tubul scaunului cadrului.terminați instalarea pasul 4 finalizați instalarea

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!